Som

The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació Cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes.
 
Hi som, hi volem ser i hi serem.
 
Creiem que el camí cap a una major independència i força de l’escena local passa per funcionaments més horitzontals, una participació el més inclusiva possible i, en definitiva, una manera de fer que s’allunyi dels dictats del mercat. Per tant, tot i que no tenim ànim de lucre, tenim ganes de créixer i guanyar aliats per avançar cap aquest horitzó.
 
Júlia Aguilar, Helena Barba, Oriol Barba, Miquel Bernis, Gabriel Bosch, Maria Cabrera, Quim Carandell, Roger Cassola, Marià Codina, Núria Curran, Aleix Ferrús, Irene Fontdevila, Andreu Galofré, Albert Girons, Joana Gomila, Adrià González, Claudi HerrerosIrene Maese, Montse MartínXavi Miñarro, Clara Molins, Nil Nadal, Ota Quílez, Helena Ros, Arnau Seguí, Gerard Segura, Carlota Serrahima, Pol SerrahimaÀlex Todó, Marta Torrella, Roger Torrent, Laia Vallès i Lluc Valverde.