Qui som

The Indian Runners som una associació cultural que promovem l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes.
 
Hi som, hi volem ser i hi serem.
 
Creiem que el camí cap a una major independència i força de l’escena local passa per funcionaments més horitzontals, una participació el més inclusiva possible i, en definitiva, una manera de fer que s’allunyi dels dictats del mercat. Per tant, tot i que no tenim ànim de lucre, tenim ganes de créixer i guanyar aliats per avançar cap aquest horitzó.
 
Associació Cultural Indian Runners

Carlota Serrahima, Gerard Segura, Montse Martín, Marià Codina, Maria Cabrera, Irene Fontdevila, Roger Torrent, Víctor Juan, Jordi Juan, Àlex Todó, Clara Molins, Núria Curran, Oriol Barba, Albert Girons, Pol Serrahima, Helena Ros, Marta Torrella, Adrià González, Aleix Ferrús, Llorenç Orriols, Dani Cervera, Ota Quílez, Joel Santaeulària, Lulú Martorell, Martí Sales, Claudi Herreros, Miquel Bernis i Arnau Seguí.