Deficitari 2022

Festival Deficitari 22 - Grups

El dissabte 9 de juliol celebrem 10 anys amb una edició del festival Deficitari que tindrà com a emplaçament el Prat Rodó, un indret màgic al Passeig de la Riera d’Arbúcies. Els concerts començaran a les 16.30 h i s’allargaran fins a la matinada però el festival arrencarà ja a les 12 del migdia amb una xerrada a l’Hostal Montsoliu amb el títol: Música sense dèficit ni marques. Una utopia?

El festival té un cartell de somni on hi ha des del segon millor grup d’Espolla (A.K.A. La Ludwig Band), fins a les Rombo, passant per grups de trajectòries tan sòlides i contrastades com Vladivostok, vàlius, Súper Gegant, la Sentina, Polseguera i Estruç, i sensacions del moment com Remei de Ca la Fresca, Filles europees i Baixa Fidelitat. El Deficitari també comptarà amb la participació especial de l’Hereu Escampa, que avançaran cançons del seu disc Futur Ancestral que sortirà aquest estiu.

ÚLTIMA HORA: L’Hereu Escampa no podrà tocar-hi per COVID.

↓ PREGUNTES FREQÜENTS ↓

Aquí et responem algunes preguntes que potser et volten pel cap:

On puc comprar les entrades?
Les entrades es poden obtenir a través de la plataforma Entradium en aquest enllaç. L’aforament és bastant limitat, et recomanem que no esperis a comprar l’entrada a última hora o el mateix dia. Si tens 14 anys o més es requerirà que tinguis la teva entrada.

On es fa?
Al Prat Rodó d’Arbúcies, un espai magnífic a tocar de la riera. És fàcil arribar-hi, el Prat Rodó té una ubicació a Google concreta i correcta que us portarà al lloc. És recomanable que deixeu el cotxe en alguna de les zones d’aparcament d’Arbúcies i us hi acosteu caminant.

Hi haurà servei de bar i menjar?
Sí, hi haurà servei de bar i algunes opcions de menjar que tindran en compte la possibilitat que siguis vegetarià o vegà. Hi haurà un punt per beure aigua gratuïtament. No et podem assegurar que a la barra et puguin atendre en portuguès.

Podré pagar amb targeta?
Sí, tindràs l’opció de pagar amb metàl·lic o també amb targeta.

Qui toca i quan?
El cartell està configurat sobre per bandes del segell, però també hi haurà l’Hereu Escampa. Aquest és l’horari previst:

12 h Xerrada: Música sense dèficit ni marques. Una utopia? (gratuït a l’Hostal Montsoliu)
16:30 h Vladivostok
17:30 h Baixa Fidelitat
18:30 h La Sentina
19:30 h Polseguera
20:30 h Estruç
21:30 h Rombo
22:30 h Súper Gegant
23:30 h Remei de Ca la Fresca
00:30 h La Ludwig Band
1:30 h Filles europees
2:30 h vàlius
3:30 h PD

Em puc quedar a dormir?
El festival no ofereix lloc per dormir, però l’ajuntament d’Arbúcies té activa aquesta pàgina on hi ha diferents opcions on poder fer nit.

Què és The Indian Runners?
The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discs, publiquem en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes.
Creiem que el camí cap a una major independència i força de l’escena local passa per funcionaments més horitzontals, una participació el més inclusiva possible i, en definitiva, una manera de fer que s’allunyi dels dictats del mercat. Per tant, tot i que no tenim ànim de lucre, tenim ganes de créixer i guanyar aliats per avançar cap aquest horitzó.

Si plou ho farem al pavelló.

Deficitari - Vladivostok
Deficitari - Baixa fidelitat
Deficitari - La Sentina
Deficitari - Posleguera
Deficitari - Estruç
Deficitari - Rombo
Deficitari - Súper Gegant
Deficitari - Remei de Ca la Fresca
Deficitari - La Ludwig Band
Deficitari - L'Hereu Escampa
Deficitari - Filles Europees
Deficitari - vàlius