Un any després - The Indian Runners

Un any després d''Incerta glòria': Missatge de Pere Agramunt

Avui fa exactament un any que publicàvem el nostre tercer disc, ‘Incerta glòria’. No ens enganyarem, ha estat un període difícil. Al desembre vam haver de posposar la primera part de la gira per motius de salut familiar, com molts de vosaltres sabreu. Al març vam poder engegar-la i vam fer catorze dates, fins a finals de juny, amb alguns bolos de presentació entranyables, arrodonits amb l’actuació “sorpresa” al popArb.

La intenció era reprendre la gira al setembre i celebrar l’aniversari sobre els escenaris però la situació familiar va empitjorar -la maleïda malaltia- i la única opció assumible va ser aturar màquines del tot i esperar l’inevitable.

Ara, ja no tornarem a girar amb aquest treball. Fa només un any, sí; sembla que hagi passat una dècada. Vam decidir tornar als assajos per començar a preparar material nou i és el que estem fent. El disc sortirà l’any vinent amb The Indian Runners Records. Anirem informant.

Moltes gràcies a tothom per haver-hi estat -per ser-hi-, especialment a tota la família brigadista: Tetxu, Ricard, Charro, Xavier Balfegó, Xavi Ribera, Arturo, Magí, Pere Serrano, Wagens, Oleguer i Guim.

Mai signo els comentaris del grup personalment. Permeteu-me la llicència, aquesta vegada.

Petons i abraçades,

Pere Agramunt