The Indian Runners organitza un concert solidari pel #focempordà a Cantallops. - The Indian Runners

The Indian Runners organitza un concert solidari pel #focempordà a Cantallops.

Sílvia Pérez CruzToti Soler, La Troba Kung-fú i Samitier van ser els protagonistes de la nit juntament amb tot un poble bolcat.

El passat 17 d’agost The Indian Runners vam organitzar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cantallops i l’ADF (Agrupació de Defensa Forestal) un gran concert solidari a Cantallops per a recaptar fons destinats a la prevenció d’inundacions aquest hivern, netejar els boscs restants i actualitzar tot el material anti-incendis.

Després dels incendis que van destorçar gran part del paisatge de l’Alt Empordà vam poder comprovar la manca de recursos dels que disposem a l’hora d’afrontar situacions com aquestes. No hi ha pressupost (i menys encara amb la retallada directa a prevenció d’incendis) per netejar boscos, mantenir el material necessari per evitar que el foc entri als municipis adequadament, etc. Ara, el gran problema que esperem són les inundacions degudes a la desforestació dels boscs.

Tanmateix, i en la mesura possible, s’han de netejar els boscs que ens resten.La ciutadania tenim l’obligació d’arribar allà on les administracions han deixat de fer-ho.

Aprofitem per agraïr la col.laboració de la Sílvia Pérez Cruz, en Toti Soler, La Troba Kung-Fú, Samitier i tots els veïns del poble de Cantallops que van ajudar a fer possible aquest acte.

Podeu veure un breu resúm de la jornada al vídeo del Telenotícies de TV3.