‘Camina i oblida’ el 3 d’octubre - The Indian Runners

'Camina i oblida' el 3 d'octubre

El 3 d’octubre publiquem ‘Camina i oblida’, l’àlbum debut de Súper Gegant. Nou cançons formen el disc d’en Claudi, en Miquel i en Marcel. Porten més de tres anys treballant-hi i ja vam poder veure un avançament en format EP de tres cançons presentat a finals de maig d’enguany. El disc serà presentat davant del públic l’onze d’octubre en una sala de Barcelona encara pendent d’anunciar.

 

La tirada física del disc serà de 100 còpies numerades en format vinil i una reduïda quantitat de CD’s. La distribució del disc en format digital serà a través de les diferents plataformes habituals (spotify, itunes, bandcamp, etc).

 

Aquest àlbum, en el que Peter Mayr toca el Moog a “L’Abisme” i “L’aigua fosca del pou” ha estat enregistrat, mesclat i masteritzat per Magí Batalla i Súper Gegant a Sant Sadurní d’Anoia durant el desembre del 2012 i l’agost del 2013. De la producció del disc se n’ha encarregat Claudi Herreros, cantant de la banda. I del disseny i portada del disc, Guim Tió, qui també va fer la portada de l’EP.