Samitier fitxa per The Indian Runners - The Indian Runners

Samitier fitxa per The Indian Runners

El segon disc de la banda barcelonina serà gravat i produït aquest proper mes de gener als estudis de “Paco Loco”, al Puerto de Santa María (Cádiz). Paco Loco és un dels gran de l’escena indie estatal, conegut per produir a artistes com Nacho Vegas, Mishima, Bunbury o Lory Meyers.

Samitier, va publicar el seu primer treball el 2009 sota el nom de Porter-Davanter (un EP amb 5 temes). El disc debut, “Missatges de l’aigua” (Nomada 57/Discmedi ) va arribar l’estiu del 2010 i els va dur a fer una gira de presentació amb més d’una cinquantena de concerts on destaquen les actuacions a festivals com el BAM o el Faraday, així com diverses aparicions en ràdios i programes de televisió com “Els Matins” de TV3.

The Indian Runners, que ha nascut aquest mateix any entre Barcelona i Girona, publicarà el seu segon disc l’abril del 2012. Serà a partir de llavors quan el grup iniciarà la seva gira de presentació. Serà la pròpia discogràfica qui s’encarregarà de la contractació i el manejament de la banda.

 

La concepció i creació de la imatge del grup estarà a mans de Tanit PlanaToni Amengual i Román Yñán (Beluga). Els hi faran les fotografies oficials, els prepararàn la portada i el llibret del pròxim disc i ens revisaran i supervisaran els dos videoclips que tenim en marxa.

Tanit Plana és respectada per tots els cercles artístics estatals i internacionals. Una de les obres més potents i conegudes de la Tanit és per sempre, una serie de dones de totes les edats fotografiades amb un vestit de núvia.

Ara, es dedicarà a cos i anima a treure el millor retrat dels Samitier. I ho farà junt al mallorquí Toni Amengual, que també ens deixa perplexes davant la seva obra, i Roman Yñán, conegut entre molts altres projectes per fotografiar els rodatges d’El Cant dels Ocells, una de les pel.licules d’Albert Serra.