Rombo Está Pasando - The Indian Runners

¡ESTÁ PASANDO! avança el disc de debut de Rombo ‘Rombo’

Barcelona, dimecres 11 de febrer del 2015

 

Rombo avança avui el seu disc de debut ‘Rombo’ amb la pàgina web de música independent ¡ESTÁ PASANDO! (clicka aquí). Deu cançons directes i 22 minuts de disc. Ras i curt: bateries primitives, teclats gruixuts i harmonies a dues veus de la mà del productor David Rodríguez (Beef, La Estrella de David, La Bien Querida) i del segell discogràfic The Indian Runners.

 

Podria haver estat una maqueta o un EP, però sense explicar-s’ho del tot, han acabat fent un disc. De la mateixa manera que l’estiu del 2012 van decidir fer un grup de música sense haver agafat mai cap instrument.

 

Tot ha anat així, i ara l’Anna Bosch (bateria), la Núria Curran (teclats), la Montse Martín (baix i veus) i la Clara Molins (guitarra i veu) firmen un àlbum que es publicarà aquest dijous -Spotify, Bandamp i iTunes-. El presentaran el 19 de febrer al bar Heliogàbal de Gràcia, on es podrà aconseguir en suport físic, una edició de tirada breu i molt DIY.

 

Rombo recorda moltes coses i res a la vegada. Elles diuen que els agrada molt Slumber Party, Beat Happening, Antònia Font, The Raincoats, Joy Division, Nico, The Velvet Underground i els primers Yeah yeah yeahs, per exemple. Les seves lletres parlen d’amor i desamor, però tampoc no escatimen crítiques i alguna ironia; de vegades divertida, d’altres amb més mala llet.

 

El disc el van gravar entre l’abril i el setembre del 2014 al local on el David Rodríguez assajava amb els mítics Beef, a Molins de Rei (Barcelona). La majoria de cançons han estat enregistrades en directe, totes toquen alhora i sense metrònom. Sona com sonen i ja els està bé, molt bé.