La Sentina a ‘Els dimarts em sentiràs’ - The Indian Runners

La Sentina a 'Els dimarts em sentiràs'

La música i el teatre podrien semblar a priori vasos comunicants. Un escenari. Els focus. El públic. Hi ha elements comuns, sí. Però la gent de teatre va als concerts? Els músics s’acosten a les sales de teatre? No cal formular cap hipòtesi, només deixar la pregunta a l’aire. Que cadascú la respongui per ell mateix. Des del segell Bankrobber acceptem contents la proposta de la Sala Beckett per portar la música al seu escenari. Infiltrarem, alguns dimarts escollits, guitarres i pianos en els buits que ens deixi l’escenografia dels espectacles en cartell. Una ocupació en tota regla. Confiem que no ens facin fora. Una ocupació que ens ve de gust per diferents motius. Per trencar barreres i sumar públics entre l’escena musical i la teatral. Per presentar artistes del segell i també altres de segells amics, com Sones,Chesapik, The Indian Runners o Foehn.

Junts formen, creiem, un interessant ventall per descobrir què es cou avui a l’escena musical barcelonina. I ens ve de gust presentar-los en un espai íntim i acollidor, un luxe per escoltar de prop les cançons i no perdre detall.

Finalment, estem contents de col·laborar amb la Sala Beckett, tot un referent de la creació teatral a Barcelona i segurament per tots els petits franctiradors que intentem obrir camí en el món cultural. Des de Bankrobber sintonitzem amb el criteri i amb la filosofia de la Beckett, potser per allò que deia en Toni Casares més amunt, per aquest “viatge permanent per la creació més personal, independent, contemporània”. Si poguéssim definir amb paraules la nostra relació amb la música, la cosa també aniria per aquí.
Dit tot això, una última pregunta. Els dimarts ens sentireu?
Marçal Lladó, Bankrobber