Jorra i Pistola, amb ruta literària sobre J.V. Foix - The Indian Runners

Jorra i Pistola, amb ruta literària sobre J.V. Foix

 

Els propers 29 i 30 tindrem la sort de tenir el músic mallorquí Jorra Santiago a Catalunya: divendres 29 a la Casa Orlandai i dissabte 30 a Vic. Ambdós concerts són gratuïts i Pistola (en format acústic) completarà el cartell de les dues vetllades. A més a més, dissabte 30 s’ha organtizat una ruta literària per Sarrià, el poble de J. V. Foix, amb lectures i explicacions. The Indian Runners és responsable d’importar aquesta meravella balear.

 

Nat a Manacor l’any 1991, Jorra Santiago és un jove estudiant de filologia que estima el llatí i el pop. Malgrat la seva joventut,  fa temps que és un músic indispensable de l’escena balear. Ha tingut temps de fer uns quants discos amb Pujà Fasuà, de tocar la guitarra amb en Miquel Serra, de participar en projectes com Roig!, Manfel, Saïm, Pistola, Arri Tatano, de fer de baixista amb els Lost Fills, i, el passat 2015, de publicar un LP (Música sèria) i un EP (Música dispersa) meravellosos. Jorra té una imaginació agitada, una quantitat de recursos i una habilitat tècnica que són a l’abast de molt pocs, i els posa al servei d’unes composicions que transiten per la via de la ironia i l’excés, són ambicioses i assoleixen una intensitat dramàtica, una delicadesa i una pulcritud que les fan excepcionals.

 

 

INFORMACIÓ DELS CONCERTS

 

 

* DIVENDRES 29: Jorra i Pistola. 21h, Casa Orlandai de Barcelona (gratuït). Concert de presentació dels últims treballs dels manacorins Jorra i Pistola, l’últim en format acústic.

 

* DISSABTE 30: Ruta literària. 11h, Plaça Artós, Barcelona (preu: la voluntat). Ruta per Sarrià, el poble de J.V. Foix, amb lectures i explicacions. Tots els assistents tindran un dossier.

 

*DISSABTE 30: vàlius, Jorra i Pistola. 22h, La Jazz Cava de Vic (preu: la voluntat). Triple concert a la plana.

 

 

ESDEVENIMENT A FACEBOOKhttps://www.facebook.com/events/996862800386617/

ENLLAÇOS: La minigira de Jorra i Pistola a Gent Normal // Jorra i Pistola al butxaca // Jorra i Pistola segons Shook down