Els mallorquins Lost Fills fitxen per Indian Runners - The Indian Runners

Els mallorquins Lost Fills fitxen per Indian Runners

Lost Fills són Pep Toni Ferrer i Joan Cabot i s’uneixen a la família amb ‘Molt BRO‘, el seu nou disc que publicarem aquest proper març.

En Pep Toni el coneixíem per Oliva Trencada i en Joan de Forces Elèctriques d’Andorra. Pel que fa a Lost Fills, no en teníem ni idea que existien fins que Gent Normal va programar-los amb vàlius a l’Heliogàbal en una festa que organitzaven conjuntament amb 40putes. La cosa era fer un bolo a Barcelona i després jugar el partit de tornada a Palma de Mallorca.

 

La nit per Palma va anar molt bé fins que vàlius va acabar el concert i en Pol va decidir que volia un cigaló de Ron Amazonas (el Ron Amazonas és una beguda mallorquina que si la prens en forma de cigaló té uns efectes similars al de les drogues dures). Com que al Jarana Club no en tenien, en Joan i en Pol van agafar el cotxe per anar-ne a buscar. No van tornar. En Guim, que va perdre el control de la nit, va acabar signant un contracte amb els Lost Fills per el seu pròxim discu.

 

A nosaltres Lost Fills ens havia agradat molt però no ens convencia la idea d’haver fitxat un grup borratxos. Això mai ho fem! Però en Cabot va seguir insistint. Ens va portar a menjar el millor arròs de l’illa: l’arròs pobler al Restaurant La Marina, a Sa Pobla (hi heu d’anar!). Vam sortir rodolant de La Marina i no podíem ni pensar en publicar discus però en Cabot que seguia insistint ens va posar per la vena el disc que acabaven de gravar amb en Pep només pujar al cotxe per tornar a Palma. Sonava molt bé, però cony, quina puta son que teníem!

 

A mig camí de tornada va parar el cotxe per ensenyar-nos la masia de la seva família i allà va ser on va començar tot. Després d’allò no podíem no lligar-los a nosaltres amb el contracte més filldeputa del món. Quina sobrassada joder! Ostres, QUINA SOBRASSADA! La sobrassada que feia la família d’en Cabot era molt bèstia. Ens en va regalar dos i vam tornar a pujar al cotxe per continuar el camí… i ara sí, AQUELL DISC SONAVA A PURA SOBRASSADA.