Conrad Roset, Amaia Arrazola, Chamo San i Guim Tió ens han dissenyat les nostres bosses d’estiu per al Primavera Sound. - The Indian Runners

Conrad Roset, Amaia Arrazola, Chamo San i Guim Tió ens han dissenyat les nostres bosses d'estiu per al Primavera Sound.

Els Indian tindrem la nostra parcel.la al Primavera Sound! A partir del dijous 31 de maig trobareu el nostre stand al Parc del Fòrum de Barcelona. Allà podreu comprovar la genialitat que ens han fet Conrad Roset, Amaia Arrazola i Chamo San a partir del nostre logo dissenyat per Guim Tió. Ens han agradat tant i tant que hem decidit fer-ne quatre models de bosses d’estiu, que les podreu comprar durant els dies del festival. Amb la compra de les bosses (5 euros NOMÉS durant el festival) us regalarem un codi de descàrrega amb un recopilatori de les millors cançons que hem publicat durant aquest any.

 

A part, entre tots els que compartiu una fotografia vostra amb la bossa a twitter (amb el hashtag #theindianrunners) o a la nostra pàgina de facebook durant el festival, sortejarem 20 prints seriades i signades “in situ” de les diferents versions.

 

Al nostre stand, també tindrem a la venta els discs recent editats de La Sentina i Samitier, i l’EP de Vàlius. Tot això amb les seves respectives samarretes.
Molt bon #primaverasound2012 a totes i tots.