Renaixem com a discogràfica i associació cultural! - The Indian Runners

Renaixem com a discogràfica i associació cultural!

Indian Runners, a través de la suma d’esforços de diverses de les bandes implicades amb el segell des del seu naixement el 2012, es refunda com associació cultural per promoure l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntarem concerts, editarem discos, farem publicacions en altres formats i ens organitzarem per afavorir el suport entre bandes.

 

Hi som, hi volem ser i hi serem.

 

Creiem que el camí cap a una major independència i força de l’escena local passa per funcionaments més horitzontals, una participació el més inclusiva possible i, en definitiva, una manera de fer que s’allunyi dels dictats del mercat. Per tant, tot i que no tenim ànim de lucre, tenim ganes de créixer i guanyar aliats per avançar cap aquest horitzó.

 

I com que el moviment es demostra amb ritme i soroll, anunciem nous discos per al 2017: Valentí, amb membres de Samitier, s’estrena amb Any de Meteors; La Sentina torna després d’una dilatada pausa amb Llobregat; vàlius presentarà Mesura, el seu tercer LP, que anirà acompanyat d’Amor, un EP de quatre cançons en què torna la Carlota Serrahima; El pèsol feréstec, que incorpora a la formació la poeta Maria Cabrera, té enllestit un nou LP; i Rombo presentaran novetats passat l’estiu.