Concert de presentació del nou single de vàlius, “Mercè” - The Indian Runners

Concert de presentació del nou single de vàlius, "Mercè"


Informació

Lloc:La [2] d'Apolo

Preu:6€ anticipada / 10€ anticipada + 7 polzades del EP Mercè / 8€ taquilla / 12€ taquilla + EP

Entrades:

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-valius-yumi-yumi-hip-hop-i-roger-pelaez-a-barcelona/

 

 

Mercè és el nou single de vàlius, coeditat entre La Castanya, Indian Runners i Dynamite Stick (segell que neix amb aquesta referència), gravat i mesclat per Cristian Pallejà i Ferran Resines amb un quatre pistes de casette al local d’assaig. Amb ell, els vàlius enriqueixen la seva proposta amb una sonoritat més folk sense abandonar la precipitació i el lo-fi i, a la cançó que dóna títol al single, versió d’un clàssic de la Maria del Mar Bonet, incorporen la veu de la Carlota Serrahima (El pèsol feréstec), que els acompanyarà en els concerts de presentació. Amb nous uniformes, defensaran aquesta nova publicació en format trio mentre pensen a gravar nou disc llarg a l’estiu.

 

 

Yumi Yumi Hip Hop es un trío pop de Barcelona. Lo forman Eli Meoz (voz y bajo), Lorena Roma (voz y guitarra) y Oriol Roca (batería). Lorena y Eli son tan amigas que quedan cada día. Roca y Eli viven juntos, por lo que también se ven cada día. Lorena, a su vez, es vecina de Eli y Roca, por lo que se encuentran casi cada día. Lorena y Roca hace diez años que se conocen. Eli y Lorena cinco. Eli y Roca se conocieron un día en Macba. Un año después se juntaban para Yumi Yumi Hip Hop. Debutaron en la primera de las fiestas que Los 4 Cocos organizaron el pasado año (2015) en la sala Sidecar. Han tocado en diversos conciertos y fiestas organizados en Barcelona, como el segundo aniversario de la Dead Moon Records o para el sello Indian Runners y la revista Gent Normal. Han tocado también en Madrid para el 10o aniversario del mítico grupo de punk LA URSS. Hasta la fecha han sacado dos EP’s en su bandcamp. Tontipop o twee, su música se ha descrito cercana a grupos como Talulah Gosh, Dolly Mixture o All Girl Summer Fun Band, aunque ellos tan solo quieren hacer pop intentando no sonar demasiado desastres.

 

 

Roger Pelàez canta Sau és un espectacle en què un idiota canta, balla, crida i insulta com si estigués sol a la sala. Cosa que, invariablement, acaba aconseguint.