Ós bru - The Indian Runners

Ós bru

Formada pels cosins germans Roger Torrent, Víctor Juan i Jordi Juan, la banda Ós Bru neix el 2013 amb la publicació del seu primer disc homònim editat a través de Zeppo Records, on hi destaquen temes com la Taxidermista, el Bosc de Pedra, o Matrioixca.

Després de més de 2 anys de silenci als escenaris, el trio barceloní ha composat un nou àlbum amb 9 cançons, titulat Hvala, en honor a una de les osses reintroduïdes als Pirineus durant la dècada del 2000. En els versos de Víctor Juan i Roger Torrent trobarem una dualitat constant entre la foscor i la llum, amb cançons distòpiques, amor modern, rutina i angoixa, relats gòtics amb referències a Robert Chambers, referències autobiogràfiques i familiars... A més, el disc recull una història amagada que comença amb la cançó de Laberint, i segueix més tard en les últimes cançons del disc: Hvala: un relat conceptual ple de misticisme, sobre animals fantàstics i viatges interdimensionals, amb referències a La història interminable de Michael Ende, i a l’univers Miyazaki, i que Natàlia Juan s’ha encarregat de plasmar en la portada del disc.

En aquest segon treball, Roger Torrent mostra una veu més madura, i els arranjaments de les cançons guanyen en profunditat i vesteixen d’èpica els diferents paisatges que marquen el transcurs del disc; hi haurà qui sentirà les influències dels murs de so de bandes com Deerhunter, The National o Sunny Day Real Estate, aires jazz estil Gogo Penguin, els primers Sigur Ros, o fins i tot els Pink Floyd més foscos donant la mà a John Carpenter.

El disc ha estat produït i gravat als estudis Lluerna per Iban Rodríguez (Murdoc, Rosa-Luxemburg, Eric Fuentes), i masteritzat a Mastering Ultramarinos per Víctor Garcia.

El grup presentarà el seu nou treball el pròxim 16 de juny a les 21:30h a la Sala BeGood de Barcelona (Sancho de Àvila, 78). Els acompanyaran Retirada!


Referències

Hvala

Social