Ós bru - The Indian Runners

Ós bru

La banda Ós Bru naixia el 2013 amb la publicació del seu primer disc homònim editat a través de Zeppo Records, on destaquen temes com la Taxidermista, el Bosc de Pedra, o Matrioixca.

Actualment, la banda s'ha reinventat en el seu directe amb una formació principal de trio, on la veu de Roger Torrent és acompanyada pels arranjaments dels seus teclats i la caixa de ritmes, i pels seus cosins Víctor Juan a la guitarra elèctrica i Jordi Juan al baix i a les segones veus.

Aquest 2017, el trio barceloní presenta Hvala: 9 noves cançons on trobarem relats amb referències a la novel·la distòpica, a la literatura grega, als relats gòtics de Robert Chambers, o fins i tot, un tema dividit en 3 actes que porta el nom del disc, Hvala, amb un relat conceptual ple de misticisme, sobre animals fantàstics i viatges a una dimensió on el temps ja no té cap significat.

En aquest segon treball alguns hi sentiran les influències dels murs de so de bandes com Deerhunter, The National o Sunny Day Real Estate, aires de jazz estil Gogo Penguin, els primers Sigur Ros, o fins i tot els Pink Floyd més foscos donant la mà a John Carpenter.

El disc ha estat produït i gravat als estudis Lluerna per Ivan Rodríguez, i masteritzat a Mastering Ultramarinos per Víctor Garcia.


Esdeveniments

Social