Ós bru - The Indian Runners

Ós bru

El segell The Indian Runners publicarà el pròxim 17 de maig Hvala, el segon treball de la banda barcelonina Ós Bru, formada pels cosins germans Roger Torrent, Víctor Juan i Jordi Juan.

La banda Ós Bru neix el 2013 amb la publicació del seu primer disc homònim editat a través de Zeppo Records, on hi destaquen temes com la Taxidermista, el Bosc de Pedra, o Matrioixca.

Després de més de 2 anys de silenci als escenaris, el trio barceloní ha composat un nou àlbum amb 9 cançons, titulat Hvala, en honor a una de les osses reintroduïdes als Pirineus durant la dècada del 2000. En els versos de Víctor Juan i Roger Torrent trobarem una dualitat constant entre la foscor i la llum, amb cançons distòpiques, amor modern, rutina i angoixa, relats gòtics amb referències a Robert Chambers, referències autobiogràfiques i familiars... A més, el disc recull una història amagada que comença amb la cançó de Laberint, i segueix més tard en les últimes cançons del disc: Hvala: un relat conceptual ple de misticisme, sobre animals fantàstics i viatges interdimensionals, amb referències a La història interminable de Michael Ende, i a l’univers Miyazaki, i que Natàlia Juan s’ha encarregat de plasmar en la portada del disc.

En aquest segon treball, Roger Torrent mostra una veu més madura, i els arranjaments de les cançons guanyen en profunditat i vesteixen d’èpica els diferents paisatges que marquen el transcurs del disc; hi haurà qui sentirà les influències dels murs de so de bandes com Deerhunter, The National o Sunny Day Real Estate, aires jazz estil Gogo Penguin, els primers Sigur Ros, o fins i tot els Pink Floyd més foscos donant la mà a John Carpenter.

El disc ha estat produït i gravat als estudis Lluerna per Iban Rodríguez (Murdoc, Rosa-Luxemburg, Eric Fuentes), i masteritzat a Mastering Ultramarinos per Víctor Garcia.

El grup presentarà el seu nou treball el pròxim 16 de juny a les 21:30h a la Sala BeGood de Barcelona (Sancho de Àvila, 78). Els acompanyaran Retirada!


Referències

Hvala

Social