Rombo - The Indian Runners

Rombo

El relat de la gènesi d’un grup forma part de la ficció: una festa molt bèstia, una fotografia atzarosa, un grup que volíem imitar. Tantes històries com siguem capaços d’inventar. Ras i curt, Rombo és un grup d’amigues que fent broma sobre la possibilitat de fer música, decideixen fer-la i en menys de dos anys sumen un grapat de cançons memorables i molts concerts. Directes clars, empàtics, senzills i contundents amb cançons de melodia al cap durant una setmana. Amb un so lo-fi que ens pot recordar Raincoats, Slumber Party o Sibyl Vane.

Rombo són Anna Bosch (bateria), Núria Curran (teclat), Montse Martín (baix i veus), i Clara Molins (guitarra i veu), i vénen de Banyoles, Barcelona i Sant Feliu de Llobregat.

El seu primer disc 'Rombo' (The Indian Runners, 2015) té deu cançons, dura 22 minuts i està produït per David Rodríguez (Beef, La Estrella de David, La Bien Querida). El van gravar entre l’abril i el setembre del 2014 al local on el David assajava amb els mítics Beef, a Molins de Rei (Barcelona). La majoria de cançons han estat enregistrades en directe, totes toquen alhora i sense metrònom. Sona com sonen i ja els està bé, molt bé.


Referències

Rombo

Social